Premi RIUDOR antic

Guanyador

Perquè

Foto

2012

ONG DIAPO

pel seu foment en projectes esportius en la infància i la joventut i per la creació de la seva Escola de Futbol, que té una important incidència en aquells nens i nenes amb majors dificultats per participar en aquest tipus d’activitats esportives fent de pont, alhora, entre recursos esportius i socials, així com per la utilització de l’esport com a eina d’integració social.

2013

JOAN GALOBART I SERRA

per haver sabut transmetre, des dels seus escrits al diari La Vanguardia, els valors més elementals que qualsevol pràctica esportiva hauria de dur inherents i per la reflexió que ve associada després de la seva lectura.

2014

FUNDACIÓ SANT TOMÀS-PARMO

S’ha valorat l’ús de l’esport, mitjançant el Club CAR, com a eina de treball integrador per a les persones amb discapacitat.

2015

JUGA VERD PLAY – CONSELL ESPORTIU DEL BAIX LLOBREGAT

S’ha valorat la implementació i trajectòria del Programa JUGA VERD PLAY des de l’any 2013 i la valentia del CEBLLOB per apostar per aquesta pràctica de competició esportiva tant diferenciada dels altres tipus de competicions.

2016

ANTY GARCIA

S’ha valorat la seva lluita diària contra l’ELA, fent d’aquesta lluita un camí visible de treball, esforç i dedicació permanent. Donant-li visibilitat pública a través del futbol.

2017

RAÚL SÁNCHEZ

Amb el suport